Despre mine


De ce Self Love Coach?

Păi…nu știu alții cum sunt dar eu când mă gândesc la trecutul meu îmi aduc aminte… cât de mult m-am neglijat. Cât de mult i-am pus pe ceilalți pe primul loc și pe mine pe ultimul. Atât de mult, încât nici măcar nu mai știam ce îmi doresc. Ce îmi place, ce nu îmi place…important era să îi mulțumesc pe ceilalți și să fiu plăcută de ei/acceptată.  De ce am fost așa? Pentru ca… viața.  Nu știu încă, probabil asta am ales eu sa învăț în viața aceasta. Și când în sfârșit am observat asta la mine, am început să ”mă caut”, să mă redescopăr. Să vindec acest gol dintre mine și mine.


Călătoria de redescoperire nu e una lipsită de provocări, în special când pornești cu dragostea de sine de pe la minus… Dar am perseverat! Am mers la cursuri: NLP Practitioner si Master, Thetha Healing, Reiki, Consilier în Dezvoltare Personală și altele care nu au diplome cu nume “răsunătoare” dar la fel de practice și pline de informații minunate. Am citit tot ce m-a atras, am făcut terapie de diverse feluri și am exersat toate uneltele pe care le-am învățat din toate aceste surse (cel puțin pe cele cu care am rezonat). Și continui să fac asta și sper să nu mă opresc niciodată din evoluție și însușire de informații noi. Am reușit astfel să ma întâlnesc cu mine însămi, am descoperit ce frumos e să te asculți și să fii în armonie cu tine și cu siguranță am evoluat pe multe planuri din viața mea.


Încă mai am multe de învățat însă am deja o desagă cu unelte practice pe care sunt gata să le pun în aplicare ori de câte ori simt că nu știu încotro să o apuc. Și sunt gata să le împărtășesc și cu tine!

De-a lungul anilor am reușit să scap de multe credințe limitative și am reușit să implementez unele benefice. Iar o credință benefică, pentru mine, este faptul că eu cred că oamenii nu se întâlnesc întâmplător și exact în această idee cred ca nu ai ajuns întâmplător sa citești aceste rânduri  despre mine.

Asa că dacă ai și tu același feeling atunci hai să vorbim! ❤