Rănile Emoționale – Seminar Date Yourself

Nu știu voi cum sunteți dar eu am avut ani de zile în care nu m-am întâlnit deloc cu mine. E ciudat veți spune…nu ești tot timpul tu cu tine? Păi…teoretic ești, practic nu prea… Eu cel puțin eram obișnuită să mă concentrez pe ceilalți, căutam prezența altor persoane, eram îngrozită de ideea de a sta singură pe o bancă în parc de exemplu, și căutăm orice variantă de a mă evita. De ce? Pentru că uneori doare să te uiți la tine. Doare pentru că punem deoparte emoțiile care ne dor, alea greu de gestionat, le acoperim cu măști, cu ceva drăguț: o ciocolată sau un gând frumos și credem că am scăpat de ele, le-am “rezolvat”.

Ele însă se așează precum foile unei cepe și își așteaptă rândul să iasă afară, să se elibereze, să se vindece. Și ca să se vindece, ne ies în cale și se manifestă prin noi sau prin ceilalți astfel încât să le observăm. Însă creierul nostru, care caută mereu să ne protejeze, ne face să credem că soarta sau ceilalți sunt de vină. Toate însă pornesc de la noi și dacă reușim să vindecăm rănile, să dăm la o parte măștile și să ne observăm cu adevărat, ele ajung să nu mai aibă putere asupra noastră.

În 26 Aprilie, în cadrul seminarului Date yourself, timp de 3 ore, vom învăța despre cele cinci răni emoționale care ne împiedică să fim noi înșine: rana de trădare, rana de respingere, rana de abandon, rana de umilință si cea de nedreptate, despre măștile pe care le creăm pentru a ne proteja încă din copilărie și vom da startul vindecării acestora.  

Primul pas în vindecare este să îți recunoști rănile și măștile pe care le porți. O dată ce le recunoști vei putea observa mai ușor când acționezi din rana respectivă și vei putea alege să acționezi și altfel.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre aceste răni emoționale, să faci primii pași spre vindecarea acestora și să îți iei unelte pe care sa le poți folosi și ulterior, te aștept la Seminarul Date yourself, miercuri 26 Aprilie.

 Consider că grupurile se formează exact cum este cel mai potrivit pentru fiecare dintre membrii grupului și nu întâmplător ajungi într-un anumit loc într-un anumit moment!  Așa că dacă simți că miercuri 26 Aprilie vrei să te întâlnești cu tine și să descoperi lucruri noi despre tine, înseamnă că este locul potrivit pentru tine!

Date yourself – Rănile emoționale

Miercuri, 26 Aprilie între orele 17:30 – 20:30

Locația: Strada Avram Iancu, nr. 50

Contribuția ta este de 150 de lei.

Numărul de locuri este limitat.

Pentru înscrieri și detalii te rog să îmi dai mesaj privat pe Facebook – Diana Moisii – Self-Love Coach, Instagram – Diana Moisii sau WhatsApp 0745187542.