Seminar Date Yourself ~ Despre “Limba Comunicare”

De ce suntem atât de diferiti?

De ce, cu toate că noi comunicăm clar nu reușim să ne facem înțeleși?

Cum putem sa îi înțelegem mai bine pe ceilalți? 

Ei bine…tu știai că fiecare dintre noi avem un sistem de reprezentare preferat? Că prin prisma celor 5 simțuri (vizual, auditiv, kinestezic, olfactiv și gustativ) percepem lumea exterioară? Și cu ajutorul acestor simțuri ne adunăm informațiile din exterior, le prelucrăm, le interpretăm, le stocam și le rememoram ulterior?

Astfel, atunci când interacționam cu ceilalți iar comunicarea îmbină sisteme de reprezentare diferite,  rezultatul va duce cel mai probabil la o comunicare deficitară…

Dacă vrei să îți descoperi sistemul tău de reprezentare principal și să aflii cum îl poți descoperi pe al celor cu care comunici cel mai des (soț, soție, copil, colegi, șefi, etc.)  pentru a-ți usura/îmbunătăți comunicarea cu ei, te astept în 24.05.2023 la Seminarul Date Yourself – Despre “Limba Comunicare”. În plus vei afla multe informații utile despre cum funcționăm noi ca ființe umane complexe si perfecte 😊, informații care te pot ajuta să te cunoști mai bine pe tine si pe ceilalți.

Cu toate că suntem atât de diferiți, cu toții ne dorim să avem înțelegerea, iubirea și aprecierea celor din jur. Ca să putem să le obținem, avem nevoie să învățăm să comunicăm într-un mod în care ceilalți să ne înțeleagă mesajele, dorințele, așteptările. Iar ca să putem oferi apreciere și întelegere celorlați avem nevoie să comunicăm pe “limba lor”.

Consider că grupurile se formează exact cum este cel mai potrivit pentru fiecare dintre membrii grupului și nu întâmplător ajungi într-un anumit loc într-un anumit moment!  Așa că dacă simți că miercuri 24 Mai, vrei să te întâlnești cu tine și să descoperi lucruri noi despre tine și despre ceilalți, înseamnă că este locul potrivit pentru tine!

Seminar Date yourself – Despre “Limba Comunicare”

Miercuri, 24 Mai între orele 17:30 – 20:30

Locația: Strada Avram Iancu, nr. 50

Contribuția ta este de 150 de lei.

Numărul de locuri este limitat.

Pentru înscrieri și detalii te rog să îmi dai mesaj privat pe Facebook – Diana Moisii – Self-Love Coach, Instagram – Diana Moisii sau WhatsApp 0745187542.