Upgrade în cariera ta!

Este o perioadă în care sunt joburi “pe toate gardurile”, în care doar cine nu vrea nu lucrează, însă dintre toate ce job ne alegem? Cum alegem să ne petrecem cea mai mare parte din timpul nostru? Muncim doar pentru bani sau căutam să avem și acea satisfacție profesională?
Ce însemnă și ce ne aduce aceasta?
Sunt de părere că răspunsul la această întrebare vine pe “persoană fizică”. Fiecare dintre noi are nevoie să își facă o introspecție și să conștientizeze exact ce înseamnă și cum găsește răspunsul la această întrebare.
La seminarul de joi 23.06.2022, “Upgrade in cariera ta”, timp de 3 ore, într-un grup restrâns și cu uneltele potrivite, fiecare participant va avea ocazia să introspecteze pe această temă, cu scopul de a descoperi care îi este jobul/activitatea/ potrivită. Pe lângă asta, vom seta obiective pe termen scurt mediu și lung pentru a defini un traseu optim pentru cariera fiecăruia.

Este un moment bun să stai la masa cu tine însuți și să îți planifici viitorul în modul cel mai potrivit ție!

Consider că grupurile se formează exact cum este cel mai potrivit pentru fiecare dintre membrii grupului și nu întâmplător ajungi într-un anumit loc într-un anumit moment! Așa că dacă simți că joi, 23 iunie vrei sa fii acolo, însemnă că e grupul cel mai potrivit pentru tine!

Locatia: Reveal Center – Str. Gheorghe Șincai, nr.4, etaj 2, Brasov (Zona Centru Civic).
Contribuția ta este de 100 de lei.
Numărul de locuri este limitat.
Pentru înscrieri și detalii te rog sa imi dai mesaj privat pe Facebook – Diana Moisii – Self-Love Coach sau WhatsApp 0745187542.